Over Balleterie

De mentaliteit van een danser is om grenzen te verleggen en de beste te willen zijn. Dansers streven naar perfectie en zitten boordevol passie. Balleterie deelt deze houding en ondersteunt dansers, docenten en choreografen met kleding, schoenen en accessoires voor zowel de hobbyist als de professionele markt.
Onze doelstelling is een allround perfecte shop ervaring te creëren voor de klant. Met kwaliteits producten, goede, duidelijke service en een toegankelijke, overzichtelijke webshop willen we marktleider worden op het gebied van dansartikelen.

“Do it big, do it right and do it with style.”

― Fred Astaire

Comfort & kwaliteit

Goede danskleding is essentieel voor wie danst als hobby, sport, passie of werk. Danskleding moet prettig aanvoelen, meebewegen en het liefst ook lang meegaan. Balleterie is gemaakt voor en door dansers, dansdocenten en choreografen. Zij weten als geen ander welke kleding goed zit en welke merken doen wat ze beloven.

Voordat een merk of product wordt toegevoegd aan de collectie van Balleterie, wordt deze uitvoerig gecontroleerd, getest en geëvalueerd. Balleterie biedt uitsluitend kwaliteits-producten met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding of passende alternatieven. Daarom vind je niet alle “standaard” A-merken, zoals Papillon, Deha en Bloch in deze shop. Alleen de beste merken en producten worden toegevoegd aan de webshop.

Prijs & kwaliteit

Bij het inkopen kijken wij ook naar de prijs-kwaliteit verhouding. Daarom vind je in deze shop een basiscollectie voor alle dansstijlen, van goede kwaliteit. Daarnaast worden er ook luxe en inovatieve producten aangeboden zoals kinderschoenen die met de voet meegroeien, shirts die niet onaangenaam gaan geuren als je zweet en panty's die je op verschillende manieren kunt dragen.

Feedback

De wensen van onze klanten staan centraal. We horen daarom graag wat je van een product vindt. Jouw mening kun je per product als beoordeling toevoegen. Heb je wensen? Mis je een product? Of heb je een klacht? Onze klantenservice helpt je graag. Natuurlijk horen we ook graag op Facebook of Twitter wat je van Balleterie vindt!

Simpel & Veilig

Online shoppen moet snel, simpel en vooral veilig. Jouw rechten zijn beschermd middels de algemene voorwaarden. Bestellingen worden via een beveiligde verbinding verwerkt zodat jouw persoonlijke gegevens ook persoonlijk blijven. Daarnaast hanteert Balleterie.nl een privacybeleid waarin wij garanderen jouw gegevens niet aan derden te verstrekken.

Dans en balletscholen

Speciaal voor dans- en balletscholen organiseert Balleterie exclusieve kortingsacties. Deze acties zijn altijd gebonden aan en exclusief voor de school waarmee de deal wordt gesloten. Heeft jouw school nog geen speciale actie? Vertel ons hoe jouw dans-/balletschool heet en wij nemen contact met ze op!

Dansdocenten

Voor veel kinderen zijn dansdocenten hun lichtend voorbeeld. Balleterie hecht daarom veel waarde aan dansdocenten en de kleding die zij dragen. Ben jij een dansdocent? Registreer je dan vandaag nog en ontvang standaard 10% korting op jouw bestellingen.